Uitvaart Rotterdam

Feyenoord uitvaart

Supporters van Feyenoord kunnen er voor kiezen om hun liefde voor de club ook tot uiting te brengen tijdens hun uitvaart. Voor deze supporters heeft Feyenoord een licentieovereenkomst getekend met uitvaartorganisatie Monuta. De Feyenoord uitvaart kan heel persoonlijk worden ingevuld, dat wil zeggen dat er veel verschillende opties worden aangeboden.

De familie kan helemaal zelf kiezen op welke manier ze er een Feyenoord uitvaart van wil maken. Dat kan bijvoorbeeld door een rood-wit bloemstuk met Feyenoord-logo op de kist te plaatsen. Daar kan eventueel ook een foto van de selectie van Feyenoord bij worden geplaatst. Dit zijn twee voorbeelden waarmee op een eenvoudige manier een Feyenoord karakter wordt gegeven aan de uitvaart.

Maar het kan natuurlijk ook uitgebreider. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de overledene op te baren in een speciale Feyenoord kist. Feyenoord supporters kunnen er ook voor kiezen om (een deel van) de uitvaartplechtigheid te houden in de Kuip. Wat ook erg speciaal kan zijn is de mogelijkheid om de spelersbus van Feyenoord te gebruiken als volgauto. Zo kunt u met de familie achter de rouwauto aanrijden in de bus waar de spelers van Feyenoord doorgaans mee naar uitwedstrijden rijden.

Feyenoord Foundation

De opbrengsten die Feyenoord ontvangt dankzij de overeenkomst met Monuta komen geheel ten goede aan de Feyenoord Foundation. Met de Feyenoord Foundation steunt de club tal van maatschappelijke projecten die de samenleving op een positieve manier proberen te beïnvloeden.

Overlijden in regio Rotterdam melden?
Bel nu direct: 010 - 820 9606